website maken website bouwen Home
Repertoire
Songs
Video's
Foto's
Biografie
Boekingen
ContactDuo Henk & Ellen


  

Home

Repertoire

Songs

Thema's

Foto's

Biografie

Boekingen

Contact


Easy listening international music


Easy listening international music

Henk van Ooijen heeft een lange loopbaan als gitarist achter de rug. Hij studeerde jarenlang klassiek gitaar bij de heer Gervais te Lisse. Vanaf zijn 15e speelde hij als slag-, lead- en basgitarist in bands en ensembles. Hij is thuis in de blues, jazz en pop, maar ook klassiek gitaar blijft hij graag spelen. Hij trad op in bands als Rebus, Hokus Pokus, the Millbaseband, Jazzolution en begeleidde het Noordhollands Philharmonisch Orkest. In de laatste 10 jaar speelde hij in Gewoon Anders en iMusic, waar hij ook zangpartijen op zich nam.

Henk en Ellen hebben elkaar leren kennen in de band Gewoon Anders in 2004. Kort daarop startten zij daarnaast een zang- en gitaarduo. Dit groeide uit tot een breed internationaal repertoire met verschillende stijlen en instrumenten.

  

Ellen van den Berg is sinds haar vroege jeugd met popmuziek bezig. Zij studeerde enkele jaren piano, zang en muziektheorie aan het Conservatorium Almaar. Als drumster, zangeres en componiste zat zij in de studentenband Roots 81, zij drumde in een bigband en was zowel drumster als zangeres in Gewoon Anders. Naast andere gelegenheidsbands trad zij af en toe solo op als zangeres/gitariste, en begeleidde zij Al Stewart als backing vocaliste/percussioniste op zijn Nederlandse tournees. Als hobby speelt zij klassiek piano, cello en viool.